Osaavaa korjausrakentamista kohteen vaatimukset huomioiden Saarijärvellä ja Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä

Kun tarvitset osaavaa yhteistyökumppania korjausrakentamiseen, käänny Graditel Rakennus Oy:n puoleen. Palvelemme Saarijärveltä käsin joustavasti Jyväskylän seudulla. Tarjoamme korjausrakentamisen kattavat palvelut alihankintana isoille rakennusyrityksille, mutta myös yksityisasiakkaat voivat tilata meiltä korjausrakentamista. Erikoisosaamisalueemme on vesikattojen rakentaminen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vesikattojen huolellista rakentamista

Osaavasti rakennettu vesikatto antaa ryhdikkään ilmeen koko talolle, sillä vesikatto on aina osa talon julkisivua. Koska vesikatto suojaa taloa sateilta ja lumituiskuilta, sen asiantunteva rakentaminen on tärkeää. Hyvin tehty vesikatto pitää talon erinomaisessa kunnossa pitkän aikaa.

 

Vesikaton rakentamisessa täytyy kiinnittää erityistä huomiota esimerkiksi katon kaltevuuteen, jonka määrittää muun muassa ympäröivän maaston muoto ja muut lähellä olevat rakennukset. Myös vesikattojen tuuletus ja tuuletusaukkojen sijainti täytyy suunnitella tarkasti rakennusvaiheessa, jotta katosta tulee kestävä.

 

Kerromme mielellämme lisää vesikattojen rakentamisesta ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Ota yhteyttä

Asiakaslähtöistä korjausrakentamista

Toteutamme korjausrakentamisen palvelut tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen. Kaikessa korjausrakentamisessa panostamme laatuun ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin.

Meillä on laaja kokemus eri aikoina rakennettujen kiinteistöjen korjausrakentamisesta, joten tunnemme hyvin erilaiset rakennustavat ja eri aikoina käytetyt rakennusmateriaalit. Valitsemme kohteen vaatimukset huomioiden sopivat ja nykyaikaiset työskentelymenetelmät, jotka täyttävät myös kaikki rakentamiseen liittyvät säädökset. 

Korjausrakentamisessa otamme luonnollisesti huomioon myös Suomen haasteelliset sääolosuhteet. Tästä syytä panostamme lujiin rakenteisiin ja korkealaatuisten rakennusmateriaalien käyttöön sekä huolelliseen työskentelyyn.

Kerro meille, minkälaista korjausrakentamisen palvelua tarvitset.

Yhteystiedot

Saat meiltä myös uudisrakentamisen palvelut

Korjausrakentamisen lisäksi yrityksemme Graditel Rakennus Oy tarjoaa myös laadukkaat uudisrakentamisen palvelut Jyväskylän seudulla. Toteutamme eri uudisrakentamisen työvaiheita alihankintana isommille rakennusyrityksille. Palvelemme myös yksityisasiakkaita sopimuksen mukaan.

Lue lisää uudisrakentamisesta