Uudisrakentamisen kokenut ammattilainen palvelee Saarijärveltä käsin Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä

Graditel Rakennus Oy on uudisrakentamisen kokenut ja luotettava ammattilainen. Palvelemme asiakkaita Jyväskylän seudulla. Tarjoamme uudisrakentamista aliurakointina isoille rakennusyrityksille, mutta myös yksityiset voivat tilata meiltä uudisrakentamisen monipuolisia palveluja.

 

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • parveke- ja ulkovuoripaneelaus
  • vesikattourakointi muun muassa kerrostaloihin ja julkisiin rakennuksiin 
  • kipsilevyseinä- ja alakattoasennukset
  • sisäkattourakointi.

Ota yhteyttä, ja sovitaan yhdessä tarvitsemistasi uudisrakentamisen palveluista.

Yhteystietomme löydät täältä

Parveke- ja ulkovuoripaneelaus kilpailukykyiseen hintaan

Meiltä saat esimerkiksi kerrostalojen laadukkaat parveke- ja ulkovuoripaneelaukset kilpailukykyiseen hintaan. Ulkovuoripaneeli tunnetaan myös nimellä ulkoverhouspaneeli. Kaikissa paneelaustöissä käytämme kestävää ja helppohoitoista paneelia, joka on yleensä pohja- tai värimaalattu. Paneelit voidaan asettaa joko pysty- tai vaakasuoraan.

 

Otamme kaikessa uudisrakentamisessa huomioon yksilölliset toiveesi. Jaamme kanssasi laajan tietotaitomme ja ehdotamme mielellämme myös käyttötarkoituksiisi parhaiten sopivia ratkaisuja.

Meiltä voit aina tiedustella lisää niin parveke- ja ulkovuoripaneelauksesta kuin muistakin uudisrakentamisen palveluistamme. Olemme valmiita tekemään uudiskohteestasi haaveitasi vastaavan!

Ota yhteyttä

Asiantuntevaa kipsilevyseinä- ja alakattourakointia

Kipsilevyseinä- ja alakattourakointi kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella. Näin virheitä ei pääse syntymään. Väliseinä- ja sisäkattotyöt vaativat monen yksityiskohdan tarkkaa huomioimista sekä oikeiden työmenetelmien käyttöä. Meiltä saat väliseinien ja sisäkattojen suunnittelun sekä asennuksen erilaisiin kohteisiin Jyväskylän seudulla.

Työskentelemme aina kustannustehokkaasti, pitkän työkokemuksen tuomalla varmalla otteella.

Soita ja pyydä tarjous

Sisäkaton oikeaoppinen asennus uudiskohteissa

Asennamme muun muassa T-listakatot oikeaoppisesti niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Asennustyöt teemme käden käänteessä ajanmukaista työvälineistöämme käyttäen. T-listakattojen asennuksissa noudatamme luonnollisesti valmistajan ohjeita.

 

Uudisrakentamisen lisäksi yrityksemme tarjoaa myös korjausrakentamisen kattavat palvelut. Teemme muun muassa vesikatot kestävästi.

Lisätietoja korjausrakentamisesta